GroenLinks-PvdA Bergeijk staat voor een Groen en Sociaal Bergeijk!
GroenLinks-PvdA Bergeijk staat voor een Groen en Sociaal Bergeijk!

In maart 2018 waren er gemeenteraadsverkiezingen. GroenLinks-PvdA ging de verkiezingen in met de leus STERK, GROEN en SOCIAAL! Onze sociale doelen zijn duidelijk. Wij willen dat elke inwoner van Bergeijk een fatsoenlijk bestaan kan opbouwen,  dat iedereen  kan meedoen via een betaalde baan, vrijwilligerswerk of op school. Dat alle kinderen de kans krijgen om hun talenten te ontwikkelen, ongeacht hun afkomst of achtergrond. Verder vinden wij dat goede opvang, uitstekend onderwijs, goede sportvoorzieningen en een leven dat niet bepaald wordt door armoede, onmisbaar zijn.
We zijn nu anderhalf jaar verder. Onze fractie heeft voortdurend aandacht gevraagd voor een fatsoenlijke oplossing voor de problemen met de Vestia-woningen. We hebben zelf onze Haagse Kamerleden gemobiliseerd. We hebben kritisch een vinger aan de pols gehouden als het gaat om (jeugd)zorg, welzijn en werk. We hebben aandacht gevraagd om verschraling in de zorg tegen te gaan. We hebben een duidelijk punt gemaakt voor betere regelingen rond het armoedebeleid. Kortom, als oppositiepartij hebben we onze invloed doen gelden. Daarmee is het werk nog niet gedaan. Politiek is vaak iets van de lange adem. Maar maakt u zich niet ongerust, we zullen bezig blijven om aandacht te vragen voor die zaken, die voor u, en voor ons, van belang zijn. Soms zijn we de luis in de pels maar altijd kritisch en constructief. In Bergeijk is een aantal zaken goed geregeld maar volgens ons kan het beter. Mocht u zelf ideeën hebben dan horen wij dat graag. Benieuwd naar onze partij? Kijk dan eens op onze website; glpvda.nl.
Fred Vermeulen,
gemeenteraadslid GroenLinks-PvdA Bergeijk

Blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen.


We delen uw e-mailadres nooit met derden.
Sterk, groen en sociaal
Sterk, groen en sociaal

Ons programma voor 2018-2022, #linksaf Politiek gaat over mensen. Alle mensen verdienen dezelfde kansen daarom investeren wij in collectieve rijkdom zoals, onderwijs, sport, cultuur en natuur! In Bergeijk zorgen we er samen voor dat Bergeijk in de toekomst leefbaar blijft voor ons en onze kinderen. Mensen moeten in een dorp kunnen opgroeien in een vertrouwde en veilige sfeer. Het verbinden van mensen is een van de grootste taken van de politiek. Doordat zij de voorwaarden scheppen die het makkelijker maken om mee te doen. Die voorwaarden zijn goed werk, wonen, zorg, oog voor de natuur en plekken waar u plezier kunt hebben met de mensen om u heen. Samen op een manier die we in de toekomst vol kunnen houden.

GL-PvdA: Doen we genoeg voor jongeren in Bergeijk?
GL-PvdA: Doen we genoeg voor jongeren in Bergeijk?

Zoals jullie weten ben ik zelf nog jong en regelmatig op ’t Hof en in Bergeijk bij de voetbalvereniging, als…

Lees verder
GroenLinks-Partij van de Arbeid presenteert nieuwe website
GroenLinks-Partij van de Arbeid presenteert nieuwe website

Tijdens een ledenwerfavond in De Kattendans heeft GroenLinks-Partij van de Arbeid Bergeijk haar nieuwe website gepresenteerd. De website is gebouwd…

Lees verder