Dit zijn wij

Wil Rombouts

Onze lijsttrekker is Wil Rombouts (58) uit Bergeijk, getrouwd, vader van drie kinderen en hoofd expeditie bij Wilvo. Wil is al sinds jaar en dag actief in de lokale politiek en zet in op leefbaarheid in alle kernen.
@: wrombouts@kpnmail.nl

Yfke Froentjes

Yfke Froentjes (53) uit Riethoven staat nummer twee op onze lijst. Yfke werkt, zoals ze zelf zegt, al "een levenlang in de zorg" en weet uit de praktijk dat daar veel winst te behalen is. Daarnaast gaat Yfke vol voor klimaat en milieu op lokaal niveau, zodat we onze mooie wereld aan onze kinderen kunnen doorgeven.
@: Yfke.Froentjes@versatel.nl

Fred Vermeulen

De derde plaats op onze kieslijst is voor Riethovenaar Fred Vermeulen (56). Fred is getrouwd, heeft drie dochters en werkt als regiebehandelaar bij de GGZE. Na een periode commissielid te zijn geweest, was Fred afgelopen periode voor de PvdA actief als raadslid. Fred vindt dat ieder mens zeker moet zijn van (gezondheids)zorg, huisvesting, werk en onderwijs.
@: fredvermeulen@kpnmail.nl

Tim Sonnenberg

Youngster Tim Sonnenberg (18) woont op de Weebosch en studeert om onderwijsassistent te worden, hierna wil hij docent maatschappijleer worden. Tim strijdt voor een samenleving waarin iedereen gelijke kansen krijgt. Daarnaast zet hij zich volledig in voor het jongerenbeleid.
@: tim8@hotmail.com

Margareth van Hees

Op nummer vijf vinden we Margareth van Hees (48) uit Bergeijk, Margaret woont samen en is van huis uit bedrijfskundige. Margareths kracht ligt op het gebied van financiën waarbij een eerlijke verdeling van gemeenschapsgelden en investeren in die gemeenschap voorop staan.
@: j.timmermans34@chello.nl

Teun van Uijtregt

Teun van Uijtregt (40) woont in Bergeijk, is productspecialist en sinds kort lid van GroenLinks PvdA. Teun maakt zich sterk voor een eerlijke wereld waarin onderwijs voor ieder kind toegankelijk is. Een school in iedere dorpskern is voor hem dan ook vanzelfsprekend.
@: aefgvanuijtregt@hotmail.com

Christine van den Berghe

Nummer zeven op onze lijst is Christine van den Berghe (62), beleidsadviseur bij RSZK en sinds 2001 actief lid in de lokale politiek. Christine is zowel commissie- als raadslid geweest en maakt zich sterk voor een meer rechtvaardige democratie waarbij met name aandacht voor de minderbedeelden een sterk ideaal is.
@: c.vandenberghe2@chello.nl

Berno Nieuwenhuizen

Berno Nieuwenhuizen (32) woont samen in Luyksgestel, is opgeleid als werktuigbouwkundige en werkzaam bij ASML als design engineer. Berno zet zich in voor een Groen Bergeijk waar duurzaamheid en biodiversiteit de boventoon voeren. De commissie GZ is hiervoor zijn platform.
@: berno.nieuwenhuizen@gmail.com

Karel Theuws

Getrouwd, vader van twee kinderen en docent scheikunde; dat is onze nummer negen Karel Theuws (38) uit Bergeijk. Karel is ervan overtuigd dat GroenLinks PvdA het verschil maakt op groen en sociaal gebied. Het tonen van een visie voor de lange termijn vindt hij belangrijk, hij kiest bewust voor onze partij omdat deze weet dat sterke schouders ook echt zwaardere lasten kunnen dragen.
@: karel.theuws@gmail.com